Vízvezetékek javítása
Fűtés szerelés
Gáz készülékek szerelése
Klíma technika

Festés

Festés,mázolás,tapétázás,gipszkartonozás,külső dryvit ,szigetelés:

A mázolás!
Általában ajtókon,ablakokon(fa,fém) szoktuk végezni.Mázolást csak a felület maximális előkészítésével és száraz felületével lehet felvinni. Egy jól előkészített és minőségben lemázolt felület akár 5 évig is jól mutat.

A tapétázás!
Házunk,lakásunk fontos eleme szobánk esztétikus kinézetének elkerülhetetlen része.A fűrészporos tapéta igen elterjedt. Előnye,hogy elfedi a falhibát és korrigál az egyenlőtlenségeket.Bár tapasztalatunk szerint az emberek nagy része most már a jobb minőségű anyagokra van igényük. Ez sok évig helyét állja. 3 dimenziós tapétákkal is foglalkozunk,ennek rengeteg előnye és szépsége van.Például kiemeli a helyiséget.

A gipszkartonozás!
A gipszkarton rendszerrel egyszerű,tiszta és költséghatékony.Kifejezetten előnyös a meglévő téglafal burkolására.(vakolás helyett). Vizes helységekben csak az impregnált kartont szabad alkalmazni(visszataszító). Előnye még simább egyenletesebb falfelület.

Dryvit szigetelés!
Épületek,házak általában külső szigetelésére használjuk.Fontos a falfelület előkészítése(vakolás). Vakolatlan falra nem javasolt a szigetelés felhelyezése. Ugyanis a levegő részek közé nem várt vendégek is költözhetnek(bogár,rágcsálók). Szigetelés felhelyezése és színezése után érdemes megfigyelni a gázszámlánkat.Egy jól szigetelt ház,épület fűtésével akár 25-30%. -ot is spórolhatunk.

Diszperziós festés!
Régebben használt enyves festést váltotta fel.Kifejezetten beltéri használatra.Fontos,hogy a vakolat száraz legyen.Ez a festéktartós,mosható,színezhető.Fűrészporos tapéták átfestésére is kiválóan alkalma.Különösen figyeljünk páradús helységeknél a nedvesség miatt könnyen gombásodhat.
Anyagfélék: Héra diszperzit,Ti latex,Akva,Supra diszperziós falfesték,Dulux,Düfa Wandweiss,Durlin Alpok,Alpina.

Mészfestés!
Mészfestést leginkább fehér színben készítjük.Színezni lehet halvány árnyalattal.Falra használva kiváló szellőzés,páraáteresztő képessége jó.Fürdőszoba,konyha párás-gőzös helységekbe javasoljuk. Anyagfélék:trilak,jub és supra mészfesték.Ezen kívül létezik még enyves festés,akid gyanta festés,latex festés.

image


Valid XHTML 1.0 Transitional